Skapar sammanhang,
ett skratt åt gången.

StandUp Sverige är en samlingsplats för Sveriges standup-kultur. Upptäck vårt nätverk av komiker och klubbar, där kvalitet och gemenskap står i fokus. Med ett dedikerat fokus på att främja mångfald och stödja både etablerade och lovande talanger, är StandUp Sverige en oöverträffad plattform för att uppleva det bästa av svensk standup. Välkommen till en värld av humor och underhållning, där varje skratt är en del av vår ständigt växande gemenskap.

Läs mer

Standupkomiker

  • Johanna Nordström

    Johanna Nordström, född 1995 i Västerås, är en kraft att räkna med inom svensk komedi. Känd för sin skarpa humor och förmåga att beröra både lättsamma och allvarliga ämnen, har Johanna blivit en favorit bland svenska humorälskare. Med en imponerande närvaro på både sociala medier och TV, samt hennes senaste framgångar på Netflix, fortsätter Johanna att inspirera och underhålla en växande publik ​ (Wikipedia)​.

  • Anis Don Demina

    Anis Don Demina, född i Sundsvall och uppvuxen i Jordbro, har sedan ung ålder visat en otrolig mångsidighet. Från tidiga rapparframträdanden till att bli en av Sveriges mest omtyckta DJs och musikproducenter, har Anis en resa fylld av kreativitet och passion.

  • Jonathan Unge

  • Johan Glans

    Johan Glans humorstil är en kavalkad av vassa och träffsäkra punchlines, kryddad med en ironisk och satirisk ton.

Få feeling

Njut av våra klipp med oupptäck comedy-guld från våra omfattande arkiv inspelade på någon av Standup Sveriges fantastiska klubbar

Snälla snälla snälla dela dina roligaste ögonblick på våra sociala medier. Ju fler människor vi når, desto mer levande och spännande blir vår gemenskap

Få feeling

Njut av våra senaste klipp med oupptäck comedy-guld från våra omfattande arkiv inspelade på någon av Standup Sveriges fantastiska klubbar

Snälla snälla snälla dela dina roligaste ögonblick på våra sociala medier. Ju fler människor vi når, desto mer levande och spännande blir vår gemenskap

Spännande artiklar

Stödjer komiker för mer skratt –
vår gemenskap, ditt nätverk.

StandUp Sverige är alla komikers nav för en blomstrande standup-karriär och en skrattfylld underhållning. För komiker erbjuder vi en plattform att synas, marknadsföra sig och boka gig på anslutna klubbar, medan standup-entusiaster får tillgång till en levande gemenskap och de bästa komikerna i Sverige. Genom vår dedikation till kvalitet och mångfald, ger vi dig verktygen för att växa och utvecklas i standup-världen. Välkommen till StandUp Sverige – där ditt skratt är vår framgång.

Läs mer

Standup-klubbar

  • Boka biljett!

    Comedy Nation has created a nation of laughter where comedians from all corners of the country come together to take the audience on a humorous journey. A place where laughter creates a community of joy.

  • Boka biljett!

    BIG BEN STAND UP är både den perfekta förfesten och den perfekta första dejten, eller bara en kväll med skratt för att ladda batterierna. Showen håller på i ungefär två timmar med en paus i mitten på 15 minuter. Efter showen kan kvällen fortsätta med fest i restaurangdelen med ett stort utbud av fantastiska cocktails och fräscha drinkar.