Lyssna på Svensk Standup på Spotify

Önskar du ibland att det var lättare att lyssna på din favoritkomiker? Att bli uppmuntrad i en stressig och tung vardag? Att man inte ska behöva se en show eller en film för att bli uppmuntrad? En ny trend som har vuxit sig riktigt stor är att svenska Standupkomiker väljer att lägga ut sitt material på Spotify, så vem som helst kan gå in och lyssna. Börja lyssna du med!

Svensk Standup på SpotifyDet har blivit allt vanligare och populariteten växer för var dag som går. Det är något som är lätt att förstå då det är ett bra sätt för komikerna att nå ut till nya lyssnare och även till etablerade fans. Det är helt enkelt ett helt lysande sätt att nå ut till människor då många idag har Spotify och kan då lyssna var som helst. På tåget, bussen, hemma eller innan du somnar på kvällen. Det är du som sätter gränserna.

Här följer flera exempel på komiker som har valt att lägga ut material på Spotify. Flera kommer säkert att följa efter dem och det finns massor som inte finns med i den här listan.

Exempel på välkända komiker som lägger ut material på Spotify är Magnus Betner, Soran Ismail, Måns Möller, Ann Westin och David Batra. Andra komiker är även Ola Söderholm, Branne Pavlovic, Isak Jansson och Simon Svensson. Detta är bara några exempel. Ifall du har en särskild komiker som favorit kan det mycket väl vara så att denna komiker redan finns på Spotify. Testa och sök och om han eller hon inte finns där är det nog bara en tidsfråga innan den är där.

Ifall du vill lyssna på någon av dessa är det bara att gå till ditt Spotify-konto och söka på svensk stand-up. Det kommer leda till många skratt och kommer garanterat att lyfta upp din vardag.